Край с цирк Балкански! Атракционният комплекс фалира заради огромните разходи,

...
 Край с цирк Балкански! Атракционният комплекс фалира заради огромните разходи,
Коментари Харесай

Александър Балкански: Цирк „Балкански” затъна!

 Край с цирк „ Балкански ”! Атракционният комплекс банкрутира поради големите разноски, които има и скоро май няма да се възвърне още веднъж, научи HotArena.

За тежката обстановка в която се намира циркът, показа неговия шеф Александър Балкански, написа „ България през днешния ден ”.

Преди броени дни предприемачът призна, че циркът безусловно е пред банкрут. Министъра на културата Боил Банов заречен да му помогне със средства, само че „ и до през днешния ден никакъв резултат ”, споделя той.

„ Обеща ни помощ от 50 000 лева, което е смешна сума за нашите разноски, само че и нея не сме получили. 250 000 лв. са нужни, с цел да се платят разноските на актьори, заплати, осигуровки, прегледи на техниката... Никакъв резултат няма от диалога с Банов ”, споделя още учен Балкански.

Той ще изчака още малко, след което ще приказва непосредствено с премиера Бойко Борисов. „ Ще опитам още единствено един път и след това ще диря контакт с министър-председателя. Видях, че единствено след един диалог с него, на фитнес-клубовете незабавно им се позволи да отворят.  

Ние се опитахме да аплайваме по мярката 60/40, само че не ни утвърдиха тъй като не сме си платили всички налози.

Е, от кое място пари, като циркът не работи от ноември?! А заплащам осигуровки и заплати на хората си. Не съм взел и една стотинка от страната ”, споделя още учен Балкански.

По думите му, никой не е очаквал ковид, само че точно той е унищожил всичко.

„ Погреба ни! Коронавирусът ни погреба ”, клати глава шефът на шестия най-известен цирк в Европа.  А най-вече му тежи, че това се случва точно на 20-годишнината от основаването на цирк „ Балкански ”. Още повече, че за юбилея екипът му е дал 500 000 лв. за ново съоръжение и подготовка на специфични осъществявания.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР